Laden...Even geduld aub...
Vragen ?
Bel 085-0220020 of vul het formulier in.
Winkelwagen inzien
VRAGEN OF ADVIES ? +31 (0)85-0220 020

Categorieën

Onze nieuwsbrief


Categorieën

Contact - Offerte aanvraag

Horecakoopline.nl is gespecialiseerd in het leveren van professionele keuken-apparatuur voor o.a. horeca, institutionele markt en de bedrijf restauratieve sector. Bekijk hier onze referenties.

Horecakoopline.nl is onderdeel van HKL Horeca.HKL Horeca is een toonaangevend leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden. Wij leveren vanuit ons magazijn met ruim 50.000 producten. HKL Horeca is een zusteronderneming van een van de grootste totaal-leveranciers van Nederland op het gebied van horeca apparatuur.

We begrijpen als geen ander dat kopen via internet een moeilijke beslissing kan zijn. Er is een groot aanbod en hoe weet u nu wat het beste is voor uw keuken. Met een persoonlijk advies op maat en ruim 30 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenapparatuur willen wij u graag helpen om de juiste beslissing te nemen. Maar óók na uw aankoop is ons serviceteam 24/7 voor u beschikbaar. 

Liever uw horeca apparatuur leasen? Kijk hier voor de mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u een stroring, vraag, opmerking of mist u iets in ons assortiment? Laat het ons via onderstaand contactformulier weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u teruggebeld worden vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden.

HKL Horeca


   Volledige naam:
*  E-mailadres:
   Bedrijfsnaam:
   Telefoonnummer:
   Bestellingsnummer:
   RMA-nummer:
*  Uw vraag:
*  Captchacontrole:

Kopieer a.u.b. de tekens uit de afbeelding naar het onderstaande tekstveld. Als u dit doet, helpt dit ons geautomatiseerde aanmeldingen voorkomen.

img